Not known Factual Statements About iş güvenliği ayakkabısı

Wiki Article

Ergonomik Tasarım: Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmış iş güvenliği ve sağlığı ayakkabıları, uzun çalışma saatleri boyunca konforu maksimize eder.

BirçAlright iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

İş güvenlik ayakkabıları, kişisel koruyucu ekipmanlarla ilgili Avrupa direktiflerinin gerekliliklerini karşılamalıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

SP (Basic safety Plus): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun advertisementını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama ten milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Mekap iş ayakkabıları, aynı zamanda ergonomik tasarımlara ve ayak sağlığına önem veren modellerle de karşımıza çıkar.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Kullanım alanına ve hava iş ayakkabısı yds koşullarına uyum iş ayakkabısı ankara sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında design ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Aynı zamanda bu hafif yapı, ayakkabıyı daha konforlu hale getirerek, kullanıcıların hareket kabiliyetini artırır. Ayaklarınızı koruma altına alan bu hafif yapı, metallic ayakkabılara kıyasla daha rahat bir kullanım sunar.

Ayak sağlığınız şakaya gelmez. Karşınızda ortopedik tabanıyla ayağınızı dört noktadan destekleyerek uzun saatler ayakta geçirmenizi sağlayacak olan Ki..

İş güvenlik ayakkabı alternatifleri ayaklarınızı ayakkabı spor koruyacak niteliklere sahiptir. İç astarından burun ve taban kaplamasına kadar özel malzemelerle kaplanır. Anatomik yapıya sahip olduğu için ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. İş sağlığı güvenliği ayakkabısı burun ve taban koruyucuları ile ayaklarınızı sıkışmaktan, sivri malzemelerden, darbelerden ve elektrikten korur.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için lawnım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Report this wiki page